Świąteczny czas tak szybko mija, pomyśl więc trochę o sobie i zamów catering stworzyny na bazie wysokiej jakości, ekologicznych produktach. Nasz catering świąteczny, wielkanocny dostępny jest w opcji z odbiorem włąsnym lub dowozem – Poznań oraz okolice. Menu wielkanocne oparte jest na tradycyjnych regionalnych potrawach. Oprócz klasycznego menu cateringowego oferujemy także 2 promocyjne zestawy – Śniadanie Wielkanocne oraz Obiad Wielkanocny. Zestaw Obiad Wielkanocny dla 2 osób to tylko 149 zł. Zamówienia przyjmujemy do 07.04. Dostawa i odbiór zamówień odbędzie sie 07.04 oraz 08.04. Przy składaniu zamówienia podajesz preferowany czas dostawy/odbioru. Każde zamówienie potwierdzamy telefonicznie.
Skorzystaj z naszego sklepu online, aby złożyć zamówienie z wyprzedzeniem. Poniżej znajdziesz znajdziesz pełną listę podzieloną na kategorie. Dodaj odpowiednie pozycje do koszyka z uwzględnieniem ilości. Podczas składania zamówienia podajesz preferowany czas realizacji Twojego zamówienia. Każde zamówienie potwierdzamy telefonicznie.
<- Gotowe zestawy
<- Pełne menu cateringowe
Dowóz i sposób płatności:
UWAGA ZMIANA TERMINU:
Zamówienia przyjmujemy do 06.04 do 22.00
DOWOZY:
BEZPŁATNY ODBIÓR OSOBISTY:
ilość | cena | |
---|---|---|
Do zup: pasztet pieczony z soczewicy / wegański / /100 gr |
ilość:
|
|
Do zup: uszka z podgrzybkami z tegorocznego zbioru / 500 gr |
ilość:
|
|
Do zup: krokiety z kapustą i grzybami / wegetariańskie / / 1 szt. |
ilość:
|
|
Do zup: paszteciki z ciasta francuskiego z grzybami / wegetariańskie / / 1 szt. |
ilość:
|
|
Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami / 900 ml |
ilość:
|
|
Zupa grzybowa z suszonych podgrzybków z domowymi łazankami / 250 ml |
ilość:
|
|
Klasyczny staropolski żurek na domowym żytnim zakwasie / 900 ml |
ilość:
|
|
Klasyczny staropolski żurek na domowym żytnim zakwasie / 250 ml |
ilość:
|
|
Bulion z gęsi owsianej aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami / 900 ml |
ilość:
|
|
Bulion z gęsi owsianej aromatyzowany trawą żubrową, z domowymi lanymi kluskami / 250 ml |
ilość:
|
|
Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami / 900 ml |
ilość:
|
|
Barszcz bardzo czerwony na własnym zakwasie, pełen czosnku i świeżego majeranku, wolno gotowany z suszonymi podgrzybkami i kwaśnymi jabłkami / 250 ml |
ilość:
|
Tradycyjna sałatka jarzynowa, z parowanych ekologicznych warzyw korzennych, ze świeżym jabłkiem grójeckim, wiejskimi jajami od kurek zielononóżek i domowym majonezem / wegetariańska / /100 gr |
ilość
|
|
‘selerryba’ po grecku / wegańska / / 100 gr |
ilość
|
|
Ryba po grecku / filet z dorsza bałtyckiego / / 100 gr |
ilość
|
|
Sandacz w galarecie 1 porcja = 200 gr / 1 porcja |
ilość
|
|
Łosoś w galarecie 1 porcja = 200 gr / 1 porcja |
ilość
|
|
Karp w galarecie / 1 porcja |
ilość
|
|
Sałatka z pieczonych buraków, sera tofu, tostowanych orzechów włoskich i starzonego balsamico / wegańska / / 100 gr |
ilość
|
|
Sałatka z pieczonych buraków, sera feta, tostowanych orzechów włoskich i starzonego balsamico / 100 gr |
ilość
|
|
Śledż w wiejskiej śmietanie od Kulczaków, ze zmorzoną cebulą, liśćmi laurowymi, zielem angielskim i kwaśnymi jabłkami / 100 gr |
ilość
|
|
Ręcznie lepione pierogi z konfitowanym w tłuszczu gęsim i ziołąch prowansalskich udem gęsi kołudzkiej /10 szt. |
ilość
|
|
Ręcznie lepione pierogi z kapustą i grzybami / wegetariańskie / / 10 szt. |
ilość
|
|
Staropolski pasztet pieczony z dziczyzny pełen ziół i owoców runa leśnego, z konfiturą z jagód żurawiny, owocami jałowca i trawą żubrową /100 gr |
ilość
|
Kompot z suszonych gruszek, jabłek i podwędzanych śliwek węgierek / wegańska / / 0,9 l |
ilość
|
|
Kutia, pszenica z makiem, rodzynkami i migdałami / wegańska / / 200 gr |
ilość
|
|
Makiełki, pełne maku, bakalii i orzechów włoskich / wegetariańskie / / 200 gr |
ilość
|
|
Kapusta z grochem / wegańska / / 200 gr |
ilość
|
Filet z łososia norweskiego pieczonego w cytrynach z grzybowym duxelle z kremowym sosem kurkowym i julienne z młodych warzyw /1 porcja |
ilość
|
|
Filet z sandacza w kremowym sosie śmietanowym pełnym aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem /1 porcja |
ilość
|
|
Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek / cała kaczka |
ilość
|
|
Kaczka z jabłkami po wielkopolsku w pełnej krasie, wolno pieczona i starannie podlewana własnym tłuszczem, pełna majeranku, czosnku i pieczonych jabłek / 0,5 kaczki |
ilość
|
|
Karp w dzwonkach w marynacie z cebuli ekologicznej / przygotowany do smażenia / /1 porcja |
ilość
|
|
Konfitowana nóżka z kaczki pieczona w gęsim tłuszczu i świeżych ziołach /1 szt. |
ilość
|
|
Konfitowana pierś z gęsi owsianej kołudzkiej leniwie pieczona w świeżych pomarańczach /1 porcja |
ilość
|
|
Konfitowane udo z gęsi owsianej kołudzkiej leniwie pieczone w świeżych pomarańczach / 1 porcja |
ilość
|
|
Zraz wołowy / rolada wołowa z wędzonym, surowym wiejskim boczkiem i wędzonymi śliwkami /1 szt. |
ilość
|
Bigos staropolski wolno gotowany, z suszonymi podgrzybkami, dziczyzną, wiejską kiełbasą, podwędzonymi śliwkami i trawą żubrową /200 gr |
ilość
|
|
Bigos wegański_kapusta kiszona duszona z suszonymi podgrzybkami / 200 gr |
ilość
|
|
Modra kapusta wolno gotowana z jagodami żurawiny, suszonymi śliwkami i świeżo tartą laską cynamonu / wegańska / / 200 gr |
ilość
|
|
Buraczki zasmażane z tartym chrzanem / wegańskie / / 200 gr |
ilość
|
|
Domowe kopytka / 200 gr |
ilość
|
|
Ręcznie wyrabiane pyzy drożdzowe / 2 szt. |
ilość
|
|
Młode ziemniaki pieczone w prowansalskich ziołach / wegańskie / / 200 gr |
ilość
|
|
Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym / 1 szt. – 1kg |
ilość
|
|
Chleb żytni na zakwasie żytnim razowym i piwie pszenicznym / 1 szt. – 0,5 kg |
ilość
|
Kremowy gęsty sos z młodych borowików i owoców jałowca / 100 ml |
ilość
|
|
Kremowy sos kurkowy z julienne z młodych warzyw / polecamy do łososia / / 100 ml |
ilość
|
|
Kremowy sos śmietanowy pełen aromatów leśnych grzybów ze świeżo rwanym koperkiem / polecamy do sandacza / / 100 ml |
ilość
|
|
Głęboki sos z suszonych jagód żurawiny, gruszek i wędzonych śliwek perfumowany świeżo ścinanym tymiankiem / polecamy do kaczki i gęsi / / 100 ml |
ilość
|
|
Konfitura z jagód żurawiny z kruszonymi owocami jałowca i trawą żubrową / polecamy szczególnie do pasztetów / / 100 ml |
ilość
|
|
Sos pieczeniowy z esencją ze świeżych pomarańczy / polecamy szczególnie do kaczki i gęsi / 100 ml |
ilość
|
|
Sos pieczeniowy / polecamy szczególnie do mięs i dziczyzny / / 100 ml |
ilość
|